Državna matura

Dragi naši maturanti,

U ponedjeljak, 8. lipnja 2020. počinju prvi ispiti Državne mature.

Na stranici Postani student, u vašoj osobnoj aplikaciji, vidite ispitnu prostoriju u koju ste raspoređeni.

Kada dolazite u školu, prema uputama HZJZ morate dezinficirati ruke i cipele (proći preko dezinficirane podloge). Nošenje zaštitne maske nije obavezno, ali se preporuča, pogotovo za učenike s kroničnim bolestima. Kod kuće izmjerite temperaturu – ako imate povišenu temperaturu ili respiratorne smetnje poput kašlja i kratkog daha o tome treba obavijestiti liječnika obiteljske medicine i školskog liječnika te se javiti ispitnoj koordinatorici.

Na ulazu u školu dočekati će vas djelatnici škole koji vas upućuju na mjere opreza i kretanje, uz propisani razmak, prema učionicama. Raspored možete vidjeti i na panou kod ulaza.

U školu dolazite 30 minuta prije ispita s osobnom iskaznicom i kemijskom olovkom (plava ili crna) te bočicom vode bez etikete. Za ostale predmete morate proučiti ispitne kataloge i vidjeti dozvoljeni pribor (kalkulator, ravnalo, flomaster).

Voditelji ispitnih prostorija će vas prozivati i rasporediti u ispitnu prostoriju na predviđeno mjesto gdje vas čeka vaš ispit. Daljnje upute čita voditelj ispitne prostorije. Pridržavajte se svih pravila koja smo objavili i uputili vas na njih. Nepotrebne stvari odlažete na predviđeno mjesto (ugašeni mobitel, sat, torba..).

Želimo vam puno sreće na ispitima Državne mature!

Vaša IK Ivanka Jagečić

Preuzmi: Upute za provedbu državne mature /HZJZ – ljetni rok – lipanj 2020.

Škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok

Kontakti

A Prilaz prof. Ivana Vrančića 5, Zabok

T 049 221 620

F 049 221 147

Ravnateljica T 049 221 174

Tajništvo T 049 221 205

E skola.umjetnosti.zabok@kr.t-com.hr

oib 54719033509

Prijavi se na
Pratite nas na
Školski list
Školska knjižnica:
Učenička zadruga Plavi trnac
Stranica projekta Klikni&Uči
Erasmus +
Arhiva – klikni: