Ispiti Državne mature

Dragi naši maturanti, učenici 4. MT, 4.WD i 4.D

Približavamo se kraju nastavne godine. Uvjet za izlazak na ispite Državne mature je da uspješno završite četvrti razred. Kada ocjene budu zaključene potvrdit ćemo ih u SRDM (4. razred do 3. 6.).

Slijedi obrana završnog rada. To direktno ne utječe na izlazak na Državnu maturu, ali ako niste obranili završni rad, a položili ste ispite DM, ne dobivate potvrdu o položenim ispitima i ne možete se upisati na studij. Potvrdu dobivate tek kad uspješno obranite Završni rad. Zato budite vrijedni i sve uspješno dovršite!

Kao vaša ispitna koordinatorica, prošla sam s vama već nekoliko faza pripreme za DM; od informiranja, prijavljivanja obaveznih i izbornih predmeta, naknadnih prijava i promjena razina ispita. Učenici koji su tražili PIT su dobili pozitivno rješenje, poslala sam im na njihove mailove. Školska godina je bila obilježena specifičnom situacijom koja je uzrokovala promjene u Kalendaru polaganja ispita DM.

Ovo je prva objava, DM je sve bliže pa će i obavijesti biti sve više. Redovito sve pratite ovih dana jer zbog online nastave vam ne mogu dati neposrednu informaciju u školi, ali sam uvijek dostupna na broj mob. 098 875 448

Vaša ispitna koordinatorica Ivanka Jagečić

Preuzmi: Pravila ponašanja na ispitima DM

Škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok

Kontakti

A Prilaz prof. Ivana Vrančića 5, Zabok

T 049 221 620

F 049 221 147

Ravnateljica T 049 221 174

Tajništvo T 049 221 205

E skola.umjetnosti.zabok@kr.t-com.hr

oib 54719033509

Prijavi se na
Pratite nas na
Školski list
Školska knjižnica:
Učenička zadruga Plavi trnac
Stranica projekta Klikni&Uči
Erasmus +
Arhiva – klikni: