Uvjeti korištenja

Pristupom i pregledom ovih internetskih stranica obvezujete se prihvatiti pravila i uvjete korištenja istih te to činite na vlastitu odgovornost. Škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo kakve posljedice nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja istih.

Sadržaj ovih internetskih stranica izrađen je u dobroj vjeri i služi isključivo u svrhu informiranja. Škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok ne jamči potpunost i pravodobnost svih informacija sadržanih na ovim stranicama, a jednako tako ne jamči potpunost i pravodobnost sadržaja internetskih stranica na koje ove internetske stranice upućuju. Škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok zadržava sva prava da prema vlastitom sudu, u svakom trenutku kao i bez prethodne obavijesti nadopuni, izmijeni ili ukloni bilo koji od sadržaja te uvjete pristupu i korištenju ovih internetskih stranica.

Svi sadržaji smiju se kopirati samo za osobnu uporabu i nekomercijalne svrhe uz poštovanje svih autorskih prava. Za svako objavljivanje, prenošenje, javno prikazivanje ovih internetskih stranica u druge svrhe, osim dozvoljenih, potrebno je zatražiti pismeno dopuštenje Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok kao i drugih vlasnika autorskih prava. Izričito se zabranjuje svako drugo kopiranje, mijenjanje dijelova sadržaja i korištenje ovih internetskih stranica za druge svrhe osim dozvoljenih. Izričito se zabranjuje neovlašteni pokušaj izmjene podataka, zaobilaženje i zanemarivanje sigurnosnih postavki te korištenje ovih internetskih stranica suprotno njihovoj namjeni.