Prvi dan nastave u školskoj godini 2022./23.

Prvi dan nastave u školskoj godini 2022./2023. je ponedjeljak, 5. rujna 2022. god.

Učenici prvih razreda: likovna umjetnost i dizajn, web dizajner, medijski tehničar, grafički urednik dizajner, prvi dan u školu dolaze u 11:00 sati.

U holu škole riječima dobrodošlice dočekat će ih ravnateljica škole, stručne suradnice i razrednici, a potom će učenici pojedinih odjela nastaviti rad sa svojim razrednicima. Ostale dane nastave učenici dolaze u školu u jutarnju smjenu prema rasporedu sati.

Učenici prvog razreda temeljnog i paralelnog programa glazbenik – program srednje škole, u školu dolaze u 13 sati, kada će primiti sve potrebne informacije za nastavak rada. Isto tako pozivaju se učenici temeljnog glazbenog programa (3 učenika) da dođu u 11 sati, kako bi se u jednom dijelu sata priključili razrednom odjelu 1. razreda – grafički urednik dizajner u kojem će biti integrirani u općeobrazovnom dijelu praćenja programa.

Učenici drugih razreda u školu dolaze u prijepodnevnu smjenu s početkom u 7:10 sati (ostaju do 10:35 sati – 2 sata SRO-a i 2 sata nastave).

Učenici trećih i četvrtih razreda u školu dolaze u poslijepodnevnu smjenu, od 14:00 do 19:05 sati (2 sata SRO-a i 4 sata nastave).

Učenici 2., 3., i 4. razreda glazbenih odjela, raspored dolaska na nastavu dobit će naknadno u dogovoru sa svojim profesorima.

Prvog radnog dana učenici će dobiti sve potrebne informacije o održavanju nastave u narednim tjednima (raspored sati, raspored zvonjenja i dr.).

Početak i završetak nastave po smjenama:

  • smjena prijepodne: od 7:10 do 13:55 h
  • smjena poslijepodne: od 12:20 do 19:05 h.

SVIM UČENICAMA I UČENICIMA ŽELIMO PUNO USPJEHA U NOVOJ ŠKOLSKOJ GODINI !