Upisi u prvi razred za školsku godinu 2024./2025. – LJETNI ROK

Poštovani roditelji/skrbnici i budući naši učenici!

U sklopu provođenja upisnog postupka u prvi razred srednje škole za školsku 2024./2025. godinu sve upisne aktivnosti moći će se odraditi elektroničkim putem ili dolaskom u školu. Objavom konačnih ljestvica poretka 10. srpnja 2024. u 12 sati učenici će steći pravo upisa u program obrazovanja najvišega prioriteta u kojem se nalaze u sklopu upisne kvote.

Upisnicu dostupnu na mrežnoj stranici https://srednje.e-upisi.hr potrebno je ispisati, dopuniti i potvrditi vlastoručnim potpisom i potpisom roditelja/skrbnika.

Potpisanu upisnicu učenik/roditelj može sam učitati u sustav. Učenicima koji nisu u mogućnosti ispisati upisnicu, to će biti omogućeno u školi na dan dolaska na upis.

Dokumente o ispunjavanju posebnih uvjeta za upis učenici šalju elektroničkim putem na mail: sudigo.zabok@skole.hr za zanimanja: medijski tehničar, web dizajner, grafički urednik dizajner: potvrda školskog liječnika o zdravstvenoj sposobnosti.

Za sva zanimanja potrebno je poslati i potvrdu o uplati povećanih troškova obrazovanja (školarina). Preuzmi primjer uplatnice.

Učenici koji ostvaruju IZRAVAN UPIS (sva zanimanja) DUŽNI SU dostaviti Mišljenja stručnog tima za profesionalno usmjeravanje radi stjecanja pogodnosti pri upisu učenika s teškoćama u razvoju koje izdaje Hrvatski zavod za zapošljavanje.

UPISI:

10.7.2024.

11.7.2024.

Za dokumentaciju koja se šalje elektroničkom poštom potrebno je u:

  • naslov (predmet) poruke: upisati naziv programa koji učenik upisuje te ime i prezime učenika (npr. WEB DIZAJNER – Marko Marković)
  • sadržaj poruke: u e-poruci roditelj/skrbnik je dužan dostaviti svoj osobni kontakt (broj mobitela, telefona)

Učenik je upisan u prvi razred kad Škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok prihvati potpisanu upisnicu i verificira sve ostale dokumente koji su preduvjet za upis.

Popis udžbenika i drugih obrazovnih materijala za školsku godinu 2024./2025. možete pronaći na web stranici škole ili dobiti u školi u pisanom obliku.

PREPORUČAMO da svi roditelji i učenici, koji to mogu, na upise dođu u školu osobno kako bi dobili dodatne informacije o školi, organizaciji nastave, provođenju praktične nastave i stručne prakse i svemu ostalom što ih zanima!!!

PREPORUČAMO da svi roditelji učenika koji su ostvarili pravo direktnog upisa, dođu u školu osobno kako bi dobili dodatne informacije o školi, organizaciji nastave, provođenju praktične nastave i stručne prakse i svemu ostalom što iz zanima kod pedagoginje.

Želimo vam svima  uspješne upisne aktivnosti!

Upisno povjerenstvo